tisdag 22 maj 2012

Havstoner"To chose your own special rose to a special occasion can be difficult. One of Susanna Westien’s favorites for that unique occasion is Ocean Song."

Havsbris, måsskratt, tjärsnöre, solvarma klippor, tång, vågskvalp, ljudet av en gammal fiskebåt, morgondopp. Sköna havstoner. Ocean song för sommarfest.


Cool and Symbolic – Ocean Song Rose
Läs mer här.

2 kommentarer:

 1. Har redan läst det hihi.... :-))) Igår kväll. Härligt skrivet av dig för att vägleda oss vilsna rosletande människor. Hej du själsliga blomsterkonstnärinna!! Ocean song är både ett vackert namn och en vacker ros. Har precis knåpat på ett inlägg jag också till I love roses. Du är ju som klippt och skuren för den sidan med din konstnärliga blick och emotionella sätt att utrycka dig på. Hoppas att allt är bra med dig!! Har sett dina hälsningar och blir lika glad varje gång dom dyker upp. Själv brottas jag med mr Dåligt samvete och känner att jag inte hinner med mig alls att lämna de hälsningar jag vill. Nåja. Solen lyser och snart e de sommar :-))) Stooora kramar till dig!
  /Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :)

   Fantastisk artikel och dina inspireande bilder gör vem som helst lustfylld glad. Fellow flower writers med fokus på rosen. Det är riktigt kul och utmannade att fokusera på en speciell blomma. Gillar idén och hoppas på att det blir ett dynamiskt forum med blandade artiklar och tankar kring en vacker blomstersak. Du behöver inte ha något dåligt samvete för min skull. Du kommer förbi när du kommer förbi =)Vi tar ju del av varandras blomstergärningar ändå. Det skall vara lustfyllt och inget krav. Det finns så många i vardagen ändå.

   Tack för dina fina ord. De värmer alltid. Om jag åker förbi dina trakter så kommer jag och fikar. =) Njuter av din trädgård.

   Ha det underbart i sommarvädret.
   Kramar Sanna

   Radera