lördag 21 april 2012

L ' amour

2011-02-22

En bit av Paris gatorParisbrudar
En vårdag strövandes på Paris gator. Kärlekens stad.
Olika uttryck. Traditionellt eller chict. Det spelar ingen roll.
Det är kärlek!

Lösa vita rosor i brudgummens hand, så parisiskt!

Foto: S. Westien


Kanske gillar du:

2 kommentarer:

 1. Ohhh... en vårdag i Paris. Lockande. Få känna ljumma vindar och se all spirande grönska. Å kanske en och annan brud :-)) Det skulle vara något det. Istället för ett snölandskap med en vår som stannat upp och en trädgårdsägare som fryser in till märgen. Emigrationstanken är stark. Fick en hälsning från en bloggvän i Malmö. Igår hade det varit 13 grader och sol där. Hmpfr.... Underbart för alla Malmöbor, jorå. Är inte missunnsam det minsta, men avundsjuk. Men, men.... har hört att det ska bli rejält varmt till slutet av april :-)) Det väljer jag att tro på.

  Hoppas att du får en skön och avkopplande helg goa blomkreatörska!!!

  Själv ska jag på ett litet kalas, skola om lite plantor, så luktärtor, förhoppningsvis fota lite till en jobbgrej (vädret ställer konstant till det nuförtiden) och kanske dra dammsugaren några svep inför ett besök på söndagskväll. Städa är överskattat intalar jag mig hahaha....

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varma Charlotte :)

   Det märks inte att du fryser där lite uppåt i landet. Du alstrar en massa blomstervärme! Både hos dig och hos alla andra som du hälsar på. :)

   Ja vad hände!? Våren! Den ska ju vara lång tycker jag, annars kommer ju sommaren så fort. Håller på dig om en vecka då så slår det till med vår. Fest i trädgården ;)

   När jag blir stor önskar jag mig ett sött hus med sagolik trädgård i Skåne :) gillar Skåne. Gillar skånskan, när jag förstår. ;) nära till Danmark också. Bara en massa plus.


   Låter som du har en underbar helg framför dig. Håller mé! Dammsugning överskattat. Låt änglarnas tofflor stå. Vad ska de annars ha på fötterna? Du har ju en massa blomsterkul och annat som verkar mycket roligare.

   Jag är på rymmen från kylan. :) Så sagolikt skönt. Praktiserar blomstrande närvaro och blomyoga ;) Bali bjuder love meditation n' a bunch of flowers.:)

   Hoppas din helg blir full av själslig blomsterlugn. Sköt om dig.

   Radera