söndag 19 juni 2011

Skymning

Fredagens regniga eftermiddag tillbringades i soffan framför tv:n med döttrar och hund. Många tonårsflickors favoritfilm sågs för första gången, "Twilight", absolut en tonårsfilm. Förstår tonårsflickornas förälskelse i varulvar och vampyrer. Kärleksfilm med invecklade valmöjligheter. Varulv eller vampyr, svårt val för söt skolflicka.
Att finna inspiration till ett bröllop kan man verkligen finna var som helst. Här en tolkning av Edward och Bellas bröllop. Inspirerat av " The Twilight Saga".


Mycket fint. Bord efter bokens kapitel. Vilken fantastiskt fin idé. Äkta Twilightfans måste älska detta koncept!

  

Favorit citat vackert skrivet på sidenband kring brudbuketten.


Silverek och vita rosor känns verkligen frostigt och vampyrblekt. Gillar hängande vaser på stolar.


Heather Ham, Kalifornienbaserad bröllopsdesigner, är skaparen bakom det fiktiva skymningsbröllopet. Kan man annat än att bli betagen. Detta är konst. 


En mycket vacker vampyrfest i skymningen är helt i min smak. Vampyr-chict.


 Det spelar ingen roll om det är barnkalas, tjejmiddag, annan middag, grillfest, annan fest. Ett tema, en röd tråd förhöjer stämningen. Icebreaker. Blommor, dukning, mat det visuella går alltid att prata om. Är överförtjust i fantasifulla och genomtänkta teman. Mina barn är uppvuxna med teman till vardag och fest. När de var små frågade de: "Mamma, vad ska vi ha för tema på bordet?" Idag fixar de gärna sina egna dukningar och eget blomsterfint. 

Happy Sunday!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar