söndag 10 mars 2013

Blomstrande Final


Mello-Final 2013

Bildkälla

Rätt Robin. En av mina topp 3. 

Bildkälla

"If only you could see me now I live my dream"Bildkälla

Innan finalen i Friends Arena, Solna, Stockholm har det varit flera blomstrande delfinaler genom Sverige.Karlskrona. Malmö. Göteborg. Skellefteå. 


Bildkälla
 Fantastiska florister som har skapat i sköna blomster. Fångat sjungande personligheter i en bukett helt omedvetet. 


Bildkälla

Yohio tog våra svenska hjärtan med storm. Även mitt känsliga blomsterhjärta. Liksom dessa två. I ett blomstrande hjärta ryms det mycket/många.
Jag fick ett blommande backstage-pass via mms. Sneak peak på finalbuketten "in progress". 

Bildkälla

På kvinnodagen skapades det i färgstarka mellofärger till en då ovetandes vinnare.
 Ett starkt team av fantastiska, duktiga och kreativa florister på Hellborgs Blommor i Stockholm. Anna, Camilla, Elin, Laila, Steffi och Ingrid.


Passa på att köpa sköna finalbuketts-look-a-likes till finallisterna i ditt liv av de underbara floristerna på Hellborgs. 


På Kvinnodagen fick jag blomsterbud. Det är riktig floristisk lyx! Jag kan räkna på fingrarna hur många blomsterbud jag fått de senaste åren. Det här var mitt tredje blomsterbud sedan jag fött barn tror jag. Alla tre har varit från fellow-florists. De är de som vet hur glad jag blir av överraskande blommor. Fina krispiga vita tulpaner på kvinnodagen av Elin och Ingrid på Hellborgs Blommor. Tack. Jag har poppat upp på Hellborgs när de har behövt mig. 


Min kvinnodag var full av överraskningar. På kvällen fick jag följa med en del av Hellborgs Blommor på genrepet av Melodifestivalen, Finalen 2013. Så roligt. Saknade förstås en del av tjejerna. Det fattades tre. 


Överraskande konfetti, fyrverkeri, dans, musik och blomster förgyller vilken tillvaro som helst. Min helg har varit rörande, färgsprakande och solig. 
Mer här, här och här

"Only the dead fish follow the stream"P.S Mer här. Hellborgs florister skapade även förra årets vinnarbukett till Loreen. Hennes framträdande igår med Adolf Fredriks musikskola och Manillaskolan var rörande fint tycker jag.
4 kommentarer:

 1. Underbara buketter!! Tänkte särkilt på vinnarbuketten igår. Storleken...... Inte liten.... Å härligt med så mycket färg. Kul att få gå på genrepet. Här satt vi bänkade i soffan :-)

  Stor kram
  Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Charlotte,

   Det var en upplevelse. Jag är egentligen ingen enorm mello-fan. Men jag kan säga att live var det verkligen helt underbart. Till och med så rycktes jag med av alla barns favorit Sean-Banan. Så du förstår ;)

   Också hos mig satt nästan hela familjen samlad framför tv:n på lördagen. Det är en mysfaktor med mello-kvällarna. Nu får man ladda till maj ;)

   Tusen tack för fin present med leveransen. Hoppas på strålande försäljning. Så mycket fint. Jag kommer återkomma. :)

   Ha en superfin vecka.
   Blomsterkram

   Radera
 2. Det har verkligen varit fantastiska buketter under melodifestivalen.
  Kul att du samlat ihop bilder så vi får njuta av dem igen och igen och igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Margareta,

   Visst spannar våra blomsterögon in vinnarblommorna medvetet eller omedvetet. Det är en underbar uppgift att samlas kring. Hela blomsterteamet får vara med och skapa och komma med idéer. Så blir det härligt och iögonfallande. Hoppas snart det blir final i Umeå ;)

   Hoppas allt är bra uppe hos er och att snön börjar ge med sig. Ha det gott.

   Blomstrande kramar

   Radera