torsdag 23 februari 2012

Klassisk Kopp-KakaIdag tog vi tillvara på tillfället och passade på att fira Sveriges nya lilla prinsessa.


Vi gjorde vardagen lite festligare med att bjuda på eftermidagskaffe med prinsesstema.Jag och min stora prinsessa bakade och dekorerade medan våren kikade in genom köksfönstret. Frosting, marsipan, band, prinsesskronor och små rosa prismor. Prinsess-tjusigt.
 Leilas Hello Cupcake fick guida oss. Hennes kokböcker är klara favoriter i vårt kök.
Klassiska Kopp-Kakor. Urgoda coh enkla att röra ihop.
Prinsessornas morfar fick komma på besök, njuta av våra bakverk och prinsessstämning. Vi försöker njuta av våra stora prinsessa så mycket det går. Om sex dagar beger hon sig ut på en lång lång resa. Det känns i prinsessans moders hjärta. Prinsessa två skall också ut och resa, men bara en vecka. En liten prinsessa får stanna hemma. Det kommer bli tomt när huset är ofullt.


Hoppas ni alla gjort vardagen till fest i veckan. Både Fettisdagen och kunglig babyfödsel på en å samma vecka och imorgon är det fredag.

3 kommentarer:

 1. Hej fina goa Sanna.
  Jag tycker också att man ska försöka göra sin vardag till lite fest då och då så att man inte fastnar i det vardagliga :) Det är viktigt! Vilken underbar fikastund morfar fick komma opå hemma hos er :)
  Kökssoffan är en gammal kär ägodel och nu är den så fin tycker jag :) funderar bara på att ev slipa lite på den för att få lite sliten känsla :) Vi får se.. Min gubbe är likadan, han ligger mer än gärna på den, medans jag målade den hade han nästan panik för att han inte visste vart han skulle ligga och läsa tidningen.. :))
  Ha en jättemysig fredag o helg.
  stor kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej,

  :) kökssoffan är en juvel på olika sätt för många. Det är något magiskt över en kökssoffa. Var på en liten fest i helgen. Där fanns värdinnans kökssoffa i vardagsrummet där man kunde sitta och titta ut på det vimlande gatlivet. En fin historia hörde till, hennes mormor var född i fina pinsoffan. Familjehistoria är något fint.

  Snart är det första helgen i mars. :) vår!!
  Ta hand om dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. P.S Dessutom(förutom sovstunder) är ju en kökssoffa perfekt för fikastunder eller ett-glas-vin-stunder.D.S

   Radera