fredag 25 november 2011

Space Silence


Drabbades av total kreativ ångest igår. Inget funkade, inget blev riktigt bra. Timmarna försvann en efter en. Det var fruktansvärt. Tänkte : Är det så här konstnären känner när han/hon står där med sin pensel och kan inte sätta första färgpricken på duken? Frustrerande.Var det materialen som jag inte gick igång på, hade jag alltför höga förväntningar på mig själv, vad ville jag...egentligen. Och framför allt hur svårt kan det vara?Det är ju "bara" en massa julkransar! Å lite till. En å annan julig installation och lite nytänk. Hur svårt kan det vara?Totally lost in  a creative space.En ny blomstrande dag med en massa nya möjliga blommiga kreativa lösningar. Har kommit till kreativ insikt under nattens timmar.Nu är det till att släppa prestationångesten och ge flödet ordentligt med utrymme. Måste vara snäll mot mig själv.
Försvinner in i space silence några dagar och ser vad som händer med mitt blomste flow.Ha en skön helg och mysig första advent med mycket glögg, lussekatter och pepparkakor.


- Posted using my iPhone

4 kommentarer:

 1. Hej Sanna
  Jag tror säkert att din kreativa sida och dina ideér har kommit tillbaka under natten. Ska bli spännande att se vad det blir :)
  Ha en underbar helg med massa mys.
  Kram på dig
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Jag med! Total kreativ ångest! Skönt att höra att man inte är ensam. Hoppas bara att det inte är något som smittar ... hihih Kramar Emelie

  SvaraRadera
 3. Vi lever i väldigt olika floristvärldar. Önskar vi hade fler stora event att få idéångest över.

  SvaraRadera
 4. Hej Jessica,

  Du hade så rätt! En natts blomsterdrömmar gjorde under. Tack för ditt support genom cyberrymden.:) må så gott!

  Hej Emelie,

  Ensam!? Aldrig i fina blomsterkollektivet. Din härliga förtjänst. Min blomstersnuva gick över. Hoppas din blomfluss gick över lika snabbt. :)
  Ta hand om dig.

  Hej Margareta,

  Vi lever i samma värld. ;) Bara i olika delar av landet.
  Flower community in space gör att blir nära. Vi ger varandra idéer och inspiration till stort och smått. Helt fantastiskt. :)
  Ha en skön kväll. Sanna

  SvaraRadera