torsdag 3 oktober 2013

Magnus


Jag har fått en ny kärlek på mitt sommar/höstjobb. Han har flörtat med mig hela sommaren. Man kan nog säga att "He got me at Hello..."


Han blev årets "man" 1998. Fyllig och uttrycksfull är denna underbara man(perenn) som blommar ända in i september.


Ceriserosa, manlig och helt underbara höstfärgade ögon lockar han till sig fjärilar, bin och andra törstande- som en och annan florist.


Han fick flytta in - Magnus. Jag grävde ett helt nytt hål i rabatten i Juli - mellan skog och hav-på Väddö. 
Vi gillar varandra. Med sina kraftiga stjälkar, stora härliga, färgstarka blommor och sin långa ihärdiga blomning har han förfört mig gång på gång.


Vi har verkligen hängt i sommar. Lekt. Haft kul. Varit kreativa. Solhattar är perfekta snittblommor. Love.Magnus är till och med snygg när han är på väg att lämna oss.En dandy. 


Den perfekta perennen helt enkelt. Om man vill ha något som sticker ut, är kaxigt och milt på samma gång. Magnus-röd solhatt- Echinacea purpurea. 

Glad Torsdag/ Sanna

4 kommentarer:

 1. Vilken snygging han är, Magnus! ;) "...han blev årets man 1988" Hahah! Härlig blomsterinspiration och skratt - en perfekt start på dagen! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emelie :))

   Tusen tack.

   Ett härligt blomsterskratt förlänger nog livet jättelänge ;)

   Kramar

   Radera
 2. Magnus flyttade hem till mig i somras. I flertal. Han är fortfarande fin, höstfin. Sedan är det bara att hoppas att Magnusarna trivs och poppar upp igen i vår.
  KraM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså du Margareta han har även fått dig på fall ;)

   Höstsnygg och han verkar vara rätt trofast ändå.

   Jag håller tummarna att han stannar kvar hos dig i Holmsund.

   Radera