tisdag 15 oktober 2013

Kundtoalett


Nu undrar ni kanske över rubriken....kundtoalett. Det låter verkligen inte lockande på något plan. Själv avskyr jag offentliga toaletter. Sunkiga, ostädade och illa luktande rum- som en plats gud har glömt. Jag avstår och undviker helst dessa miljöer. Men visst finns det fina och fräscha WC. Framförallt i andra delar av världen. Men det finns förstås många undantag även här hemma. Ett av dessa undantag finns på stället där jag jobbat i sommar. 


 Zetas trädgård har en av världens finaste, fräschaste, väldoftande, coolaste och faktiskt inbjudande kundtoalett. 


Den städas noga och ofta av personalen själva. Det tänds ljus varje dag och det byts blommor ofta. Någon gång i månaden skyltas det om med lite nya detaljer. Vilket höjer hemtrevligheten. 


Under min Zeta-tid har jag arrangerat en del toablommor. Det har varit underbart att gå runt i trädgården och plocka av allt vackert. Blad, fröställningar, blommor, gräs. Ibland har jag blandat med köpeblommor, men bäst är det att använda det Zetas trädgård bjuder på.


Jag gör som "slottsfruarna". Arrangerar direkt i vasen. Det blir så otroligt levande och vackert tycker jag. 


Ingen bestämd form utan det blir lite som det blir. Här och nu. Olika. Varje gång.   


En toablomma måste det vara. Tycker inte ni? Mitt något oväntade blomstertips är alltså att besöka Zetas WC - oavsett om du måste eller inte.

Blomsterglädje/ Sanna 


2 kommentarer:

 1. Å vad fint det ser ut! Toablommor är nog det absolut bästa tipset för att piffa till en toalett/badrum ;) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emelie,

   Visst finns det alltid plats för en liten blomma. Om man har ont om plats kanske man har provrörsvaserna med sugpropp - som var hur trendigt som helst i mitten av 90-talet;) - kvar. Fäster ju hur lätt som helst i duschen :)

   Hoppas allt är bra på din blomsterplats i syberrymden :)

   Blomstervärme

   Radera