söndag 2 juni 2013

Flashback Sunday


Hej! Den här veckan blev en kort bloggvecka för mig. Det har varit mycket blomsterjobb och lite tid över till min blomstrande cybervärld. Det som varit hemskt tråkigt är att jag varit tvungen att tacka nej till flera roliga uppdrag. Det är så himla typiskt att allt kommer samtidigt. Den här blomstertiden är det mycket som skall hända för många. Det är som precis innan jul på något sätt. Avlslutningar, firmafester, avtackningar, kalas, bröllop, fest, dop, middagar och ett och annat glas svalt bubbel på en uteservering. Ljuva sommartid.

Så otroligt härligt det är med värmen.  Ljuset. Jag njuter. Juni. Den ena blomman avlöser den andra. Älskar den här tiden. 

Jag hoppas hinna ladda över Londonbilderna denna vecka så jag kan få dela med mig av min blomsterkänsla som fortfarande sitter i. Under tiden kan ni ju kolla det lilla som hänt under veckan här hos mig.

Måndag: Recyber Monday
Tisdag: London
Onsdag: Hon har blommor i sitt hår
Torsdag: Barfota
Söndag: Flashback Sunday

En sak till. Jag blir så glad när ni lämnar några ord på vägen. De värmer ett floristiskt hjärta. Varmt välkommen till alla nya läsare också. 

Ha en himla skön söndagskväll. Det är fortfarande ljust och jag och familjen har precis ätit vår första middag ute till trots renoveringskaos. Ett glas rosé i värmen var precis vad vi behövde.

Sweet Sunday!

2 kommentarer:

  1. Denna ljuva blomstertid! Och jag gillar också ljuset, underbart!!

    SvaraRadera
  2. BlueHost is one of the best hosting company for any hosting services you might require.

    SvaraRadera