torsdag 16 maj 2013

Mellan skog och trädgård


Wedding Inspiration: Love Grows

Kolonner. Tegel. Trädgård. Kärlek. Hemligheter. Grindar. Järn. Doft. Vilken underbar miljö för fest. Där trädgården slutar och skogen börjar.

Wedding Inspiration: Love Grows

 Nyanser av grå, grönt, silver, vitt och lila. Tillandsia. Succulenter. Ranunkel. Och annat. Jag har väldigt svårt för kannrankan, Nephtenes, men här tycker jag den är otroligt cool. Den tar upp tonerna i teglet vilket jag gillar. Jag gillar gammalt tegel. Stryker gärna en gammal tegelvägg med mina händer. Tycker om strukturen och den historien som kan sitta i den gamla väggen. 

Wedding Inspiration: Love Grows

Det här är inspiration för mig. Det kliar i blomsterfingrarna. Älskar vildheten även om den är väldigt strukturerad och genomtänkt. Buketten är skapad till ett photo-shoot. Blomsterskapande är en konstart och här är buketten en tavla. Du kan studera den och hitta nya detaljer vid varje titt. Ett sånt här blomsterverk är det få som beställer till ett bröllop. Den kräver förstås sin plats. 


Wedding Inspiration: Love Grows

Den här raringen är mer användarvänlig. Med ett sagolikt gäng av favoriter. Luktärt och astrantsia (stjärnflocka). Är det någon som kan säga mig vad de vackra lilatonade spröten är för något? Vid första anblick de ut som agapantusknopp.  De är hur fina som helst. De kan ju busa till vilken bukett som helst. 

Wedding Inspiration: Love Grows

Knapphålsblommor. Like. Like. Like. Som ni vet tycker jag att män oftare kan smycka sitt kavajslag. Även till vardags. Snyggt, glatt, galet, modigt. Gillar blomstermod. Jag är gift med en kostymman och önskar att han kunde ha en blomma på sig dagligen. Men...har precis efter år av påtryckning och paket med rara, snygga, coola flugor fått honom att byta ut slipsen då och då. Bara en sådan sak. Nu är det dags för fas 2. Taklökarna i trädgården. ;)Wedding Inspiration: Love Grows

Blickfång. Ögongodis. En enkel blomma kan göra allt. En blomsterklick som förhöjer. Krans, klänning, mönster, färger framhävs av blomsterrosetten i midjan.    

Wedding Inspiration: Love Grows
Wedding Inspiration: Love Grows

Mossa, härligt. Hortensia, underbart. Succulenter, snyggt. Ranunkel, kärlek. Kärleksdukning mellan natur och trädgård. Mums.

Wedding Inspiration: Love Grows


Ett rufft sötsaksbord med klickar av riktiga sweeties i ceriserosa. Gott.

Wedding Inspiration: Love Grows

DIY. Bädda med skog och trädgård. Jag älskar ormbunke och pioner. Tycker det är en superkombo. Här skulle jag ligga länge. 


Se alla inspirerade bilder här Wantthatwedding/Love Grows.

2 kommentarer:

 1. inspirationsfylld blogg du har..,jättefin =)

  SvaraRadera
 2. Hej Alma,

  tusen tack.

  välkommen! Vad roligt att du hittade hit.

  Ha en fortsatt fin sommar.Sanna

  SvaraRadera