onsdag 29 maj 2013

Hon har blommor i sitt hårNu är det sommar! Sommar, sommar, sommar.Idag skapades en sagolik krans till en sommarpratar-debutant av en av mina favoriter i min blomstervärld.C, S och jag brain-stormade om vad som skulle passa denna beundransvärda kvinna. C som är en superflorist skapar de mest fantastiska blomsterverk gjorde denna magnifika krans.

Konstnären Carolina Gynning debuterar som sommarpratare. Scanpix
Bildkälla SvT

Hon har blommor i sitt hår. 

Bildkälla
Och visst passade denna underbara hårkrans Carolina!!Hårkransar á la Suede har en tendens att bli lite fjuttiga i min värld. Jag gillar att det syns. Har hört alldeles för många gånger att mina kransar är "ryssmössor".


 Jag undrar vad det är för fel med en sådan?

Bild från Carolinas Blogg här

 Jag tycker det är så himla vackert med blommigt stort när man är lång och vacker som Carolina G. 


"Konst och allvar" skall Carolinas sommarprata om. Jag ser fram emot sommaren och sköna stunder vid radion. Att få ta del av historier och berättelser. Innan dess lär det skapas en och annan vacker hårkrans av C. Kanske även av mig. Men jag är ju lite okonventionell...

Wedding -bee

gillar American-stalj-hårkrans. 

Limn and lovely

Jag är pro "ryssmössa"! 

Några av årets Sommarpratare är Helena af Sandeberg, Ingvar Kjellsson, Elin Kling och Carolina Gynning. Foto: Scanpic och Sveriges Radio

Huvud-saken är att det passar rätt på något sätt. Olika klär olika skönheter. Eller hur känner ni? 2 kommentarer:

 1. Hon blev verkligen jättefin i din ryssmössa ;)
  Jag tror att vi är lite för försiktiga när vi gör våra små tunna kransar. Nu blev jag inspirerad till att ta ut svängarna nästa gång vi får beställning.
  Varma soliga kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolina är verkligen en snygg kvinna som kan bära upp upp en "ryss-mössa" oavsett årstid ;)
   Det var dock Inte jag som skapade denna underbara krans utan en av mina kollegor Camilla. Som är en superflorist. Jag tycker verkligen mm skall satsa på hårkransarna. Det skall få synas att man har blommor i håret :)

   Hoppas på Holmsund går "all in" i midsommar :)

   Blomsterkramar

   Radera