torsdag 23 maj 2013

Födelsdagsfrukost i vårsolNär någon fyller år i mushuset måste det vara mysfrukost. Det är underbart när födelsedagen infaller på en helgdag.


Då finns det lite extra tid. Sovmorgon för födelsedagsbarnet och lite extra fixtid för resten av familjen.


Vi har tur i vår familj. Vi alla fyller år i blomningstid. Finns alltid något i rabatter och krukor som kan förhöja födelsedagsstämningen. 


Från den sista april till slutet av augusti. Till och med vår vän med 4 ben fyller år i vår tid. Om han har tur kan ju en och annan krokus ha slagit ut den 4:e april. Men han är faktiskt inte så intresserad. Han vill ha leverpastej.
Tjejerna vill för det mesta ha nybakade croissanter. Vi fuskar lite och köper färdig deg på burk. De är faktiskt väldigt goda. Inte så spröda som vi kanske skulle önska, men de funkar.När jag var liten fick vi alltid tårta på morgonen. Vi har vänt på den traditionen och har tårta till kvällen när alla släkten är med. På morgonen blir det något symboliskt. Tjejerna får välja vad de vill ha. Denna gång en liten bakelse från Gateau.  Vår egen hovleverantör. Lite extra dekoration och det blir en personlig touch.


Födelsedagsfrukost i vårsol. Förra veckan fyllde liten 17. Det betyder att det är ganska exakt 17 år sedan hon kom till världen och mushuset blev vårt. Allt hände i samma vecka och en månad senare hade vi flyttat in. Helt otroligt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar