onsdag 10 april 2013

Vacker. Vackrare. Vackrast.Jag hoppas ni gör som jag. Njuter av blommorna länge. Verkligen in i det sista.

Jag vet att jag tjatar lite och upprepar mig. Men en fallande falnande blommor- i det här fallet tulpaner - är fortfarande fina. Duger fint som enkel bordsdekoration. De fick ligga, kronbladen som fallit. Nöp av huvudet från en stjälk som inte dragit vatten och blomhuvudet hängde ner i bordet. Den hade säkert repat sig om jag snittat om den, men blickfånget blev lite mer med en utslagen blomma. Perfekt operfekt. Operfekt perfekt. ;)
Vacker.

Vackrare.


Vackrast.


P.S Även detta har jag skrivit om tidigare. Köp väl utvecklade blommor när du skall ha fest eller middag. Det är så mycket finare att ha blomster i full blom till fest. Om du vill köpa knoppiga blomster köp dem minst 3-5 dagar innan beroende på sort. Fråga din florist om du är osäker. Vi hjälper gärna till så du får bästa och skönaste blomsterglädje till ditt stora eller lilla "event". Om ni vill fråga mig eller ha min hjälp på något sätt- maila mig. Jag ger gärna tips och råd via mail. Min adress finns på "om mig". vi hörs.

2 kommentarer:

 1. Håller verkligen med dig, tulpaner är som finast på slutet. Påskliljor är den enda blomman som går från knopp till utslagen över en natt. Tack för alla din fina bilder du lägger ut både här och på Instagram.
  Ha en skön blommig vecka!
  Kram Madde

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Madde,

   Vad snäll du är. Tack. Det värmer verkligen. Jag är väldigt visuell och vill försöka förmedla min känsla i bild med hjälp av några få ord ;)

   Jag håller med dig. "Tulpisarna" är vackrast deras sista dag. Snart hoppas jag på tulpanerna i trädgården, de jag får behålla förstås...rådjuren är ganska sugna på mina tulpaner. Även de gula. Hmm. har du något tips? har testat kryddor och annat, inget funkar.

   Tack för att du kommer förbi och jag verkligen uppskattar vårt blomsterutbyte.

   Blomstervärme till dig också

   Radera