måndag 26 november 2012

Re-Cyber Mondays

måndagen den 7:e november 2011

Soul & Art"Art washes away from the soul the dust of everyday life" P. Picasso"Flowers washes away from the soul the dust of everyday life" Sanna

Picasso som inspirationskälla en blomstermåndag. Spanskt, poetiskt, geometriskt och futuristiskt.

Happy Monday.

4 kommentarer:

 1. Hej fina Sanna.
  Dina hälsningar hos mig värmer alltid lika mycket, det känns att dom kommer från ditt hjärta, att dom är ärliga...
  Ja, nu förstår du hur jag kände förra året, tomheten och saknaden är olidlig, eller hur... Det blir så tomt och man vet inte hur man ska hantera saknaden, smärtan i hjärtat... tårarna som bara kommer.... Men jag vet inte när eller hur... men helt plötsligt så gick det bättre, men det tog tid, det gjorde det... Saknaden kommer alltid finnas där men det blir bättre... jag lovar.
  Stora kramar och varma tankar till dig min vän, jag vet hur du känner dig...
  Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jessica,

   Alltid lika värmande när du lämnar spår efter dig. Tack för dina fina ord och råd. Kan tänka mig att våra känslor är ganska lika, men din stor är ju fortfarande tonåring. Det som varit tur i oturen är att jag fick influensan. har varit så dålig så jag inte kunnat tänka förrän nu. Idag är febern borta och jag gick förbi ett väldigt öde och tomt rum. Känns nästan som någon dött.Så tomt. Men jag får trösta mig med dina ord. Jag kommer lära mig. Det hör livet till att få sina ungar att flyga med egna vingar. :)


   Kram
   Sanna

   Radera
 2. Hej Sanna!!

  Oh, så länge sedan jag hälsade på hos dig. Tiden bara svischar förbi..... Blir alltid så glad över när du tittar in hos mig.

  Blommor är som balsam för själen. Håller så med dig. Rent välgörande och energiskapande. Har precis gjort en insats hemma och städat och piffat efter månader av ofokus, brist på tid och lust. Det viktigaste i 'piffet' är alla blommor som nu står överallt. Snittamaryllis, hyacinter, julstjärnor, cyklamen mm. Helt plötsligt blev nedervåningen (som består av kök och vardagsrum i stort sett) fyllt med liv, från att ha varit insomnad, eftersatt och livlös. I tidsbristen just nu passade jag på att göra stora ommöbleringen också haha.... Det var länge sedan sist. Var så himlarns less på allt. SÅ, med lite hederlig 'använd-vad-du-har-inställning' fick vi ett nytt vardagsrum efter sofflytt, kuddsnurr och ja, lite blommor då :-)

  Ta hand om dig!! Förstår från hälsningen ovan att du har det tungt och jobbigt nu.
  Skickar ett famn full med styrkekramar.
  /Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Charlotte,

   Vad kul att du kommer förbi. Tiden går obeskrivligt fort. Man hinner inte med. Men sådan som omöblering hinns ju alltid på en kvart eller så ;) Låter underbart att få lite adventsnytt. Kan nästan se framför mig hur fint du har. Min ambition denna vecka gick upp i rök med febern...synd. Men hoppas på en kvart ledig innan jul. Det brukar ordna sig. :)

   Tack för fina ord och omtanke. Tror jag reder mig. Stor är stor nu :) Helt naturligt att flytta hemifrån. Det är modershjärtat som undrar hur 21 år kunde gå så himla fort! Det var var ju nyss hon var 5.

   Ha fortsatt fin vecka och helg
   Kram
   Sanna

   Radera