onsdag 28 november 2012

Jaga julkänsla

Bildkälla
Jag skulle ha börjat julpynta och handla julklapparna den här veckan. Tänkt mig komma i julform inför bråda dagar i blomstermiljö. Så blev det inte. Nä då! Klart att jag skulle åka på influensan! Däckad. Utslagen. Orkeslös. Fy. Men idag är jag iallafall så gott som feberfri. Ser i färg igen.

Bildkälla
Så  jag har legat och surfat efter julkänsla och kollat gamla Weeds avsnitt. Galet skruvad serie som jag inte kan låta bli att gilla.
Bildkälla
Vet inte om jag skulle just använda orden "galet skruvad" om att använda julen som tema till ett bröllop.
Bildkälla
Men urkul skulle det vara med ett julaftonsbröllop.
christmas wedding dc intown uptown inn
Betyder julen något alldeles extra, så varför inte!? Inspiration finns var du än vänder dig. Högtider, sagor, naturen, storstaden, småstaden, historien, samtiden, design, yrken, i det stora, i det lilla....precis överallt. Håll ögonen och känslorna öppna. Inspireras av det som gör dig glad, som är viktigt för dig, vad du tycker är fint. Dessutom behöver man inte alltid ha ett specifikt tema. Räcker med Ert tema.
christmas wedding dc intown uptown inn
Hela julhelgen har man sina kära extra nära. Perfekt tillfälle egentligen att ställa till med kärleksfest. Jag har hittills aldrig varit på ett bröllop i julhelgen. Pingst och midsommar är mer vanligt. Tycker det verkar kul med julbröllop.
christmas wedding dc intown uptown inn
Lite börjar det kittla i julfingrarna när jag surfar runt bland julfest och julbröllop. 
christmas wedding dc intown uptown inn
Kanske behöver jag inte jaga julkänslan. Den kommer av sig själv. Sakta smyger den sig på. Känslan blir aldrig densamma som den man hade som barn. Men min är inte långt därifrån bara annorlunda. Det viktiga för mig är att ha min älskade familj nära.  
christmas wedding dc intown uptown inn
Nu skall jag koka mig en riktigt god kopp varmchoklad och försöka skrämma iväg viruset så jag kan ägna mig åt något juligt.
Bilder utan källa kommer från Abby Jiu Photography

4 kommentarer:

 1. Wow vilken känsla att gå på julbröllop.
  Önskar dig nu godkväll, kram från Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria

   Visst vore det helt enkelt underbart med ett julbröllop. :) Juldagarna är ju hur mysiga som helst.

   Tack för att du kilar förbi.

   Ha en fin kväll.

   Radera
 2. Undrade just varför det varit så tyst i Sannas värld. Nu förstår jag och jag hoppas du blir frisk fort. Finns inte tid i floristvärlden att vara sjuk nu ;)
  Galt kul med julbröllop. Har aldrig tänkt tanken ens.
  Skickar tillfriskningskramar till dig.

  SvaraRadera
 3. Hej Margareta,

  Tack! Ingen rolig historia. Influensan. Men hoppas att jag snart kommer på fötterna. :) En florist måste vara julredo!

  Visst vore det kul att få anordna ett julbröllop. Jag gillar tanken och den har inte slagit mig tidigare heller. Men den funkar. Känns rätt på något sätt. Mycket kärlek värme och familj kring jul.

  Ha det så gott i julpysslet
  Kram

  SvaraRadera