torsdag 29 november 2012

Fleuristiskt

20121128-120254.jpg


Väck nyfikenheten med en enkel vacker kotte. 

20121128-120223.jpg


La Fleuriste i Göteborg passar på att göra Göteborg till en ännu mysigare stad, så här i adventstid, med hjälp av en blommig marknadsföring.


20121128-120114.jpg


Mina nya blomsteridoler. Franska floristerna i Göteborg. Älskar det här. Blir så himla glad av det här. Tänk om jag hade haft lite bättre arbetsgivare som tyckt att dessa idéer som jag delat med mig varit en kul grej istället för att ständigt såga mitt nytänk med diverse motargument. Med tiden har jag nog förstått att det egentligen inte handlat om att idéen varit dålig utan att idéen inte kom från dem. Alltså blir initiativet lika med dåligt.  För särskilt dyrt är det inte i jämförelse med annan annonsering i press och media. 


20121127-172023.jpg

Det här med "levande" annonsering stimulerar de flesta sinnen. Hoppas ett och annat företag får upp ögonen för detta Fleuristiska koncept och vänder sig till dessa kreativa blomsterpersoner för råd om blomstrande marknadsföring. Passar alla typer av företag och verksamheter.


20121113-141040.jpg

La Fleuriste är en butik i tiden. De arbetar aktivt med att nå sina kunder med sköna event.


20121118-210602.jpg


 Dessa underbara alternativa julträd, som du dessutom kan hyra, är ju helt makalösa. Alice i Underlandet vs Cat in The Hat-jul. Fler vernissage, fler installationer, mer konst, mer historia i blomsterbutikerna!  Det blir så mycket roligare då- Flueristiskt!Följ La Fleuriste. Bilderna kommer från deras blogg. 

Här kan du läsa mer om blomsterbranding här, här, här, här och här
2 kommentarer:

 1. Hej Sanna
  Usch vad tråkigt med bakåtsträvare ffa i skepnad av chefer ;)
  Kämpa på!
  Ha den bästa advent!
  Kram Madde din IG-vän

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Madde,

   Det är det.Jag försöker inte låta dessa männsikor komma mig under skinnet. Men ibland är jag inte mer än människa. Framförallt när någon idé visar sig vara ganska god idé eftersom den senare används, fast då som egen. Å andra sidan får jag vara glad :) Det var ju goda idéer! Jag börjar bli så pass gammal så jag inte bryr mig lika ofta som när jag var yngre. Då blev jag ledsen. Nu inser jag att många männsikor idag framhäver sig själv på andras bekostnad. Men förr eller senare kommer det igen. What goes around comes around.

   Hur som helst blir jag underbart inspirerad och det föds ny energi av framgång, intiativrika och schyssta blomstermännsikor. Nu när influensan släpper blir världen lite ljusare igen :)

   Ha det fantastiskt. Nu skall jag adventspyssla en stund. Hurra nästan kry!

   "See" you xxx

   Radera