måndag 30 juli 2012

Summer Bloggi`nBakom skärmen... "kan jag va´mig själv. Allt känns så riktigt bakom"

Ett av mina sommarprojekt är att rensa bilder. Oj! Svårare än tänkt och jag undrar stilla varför jag inte gör det direkt när jag lägger över bilderna på datorn.
Fastnar i minnen, drömmar och riktiga "halleluja moments", mest hela tiden. 2004 fick jag min första digitalakamera. Det är många år jag skall gå igenom. Är bara på 2006.
Skönt är det förstås att göra det i egen, lagom, långsam takt och njuta av
 kom-ihåg-stunderna. Tillåta mig bläddra och mysa mig genom resor, släkt, fest, familj, tjejer, blommor, semestrar, vänner, vovve....delar av min historia.Blommig "summer bloggi´n" blir det när tid, lust och tillgång till nätverk finns.


Om du är nyfiken och har lust! Följ gärna min värld på Twitter( Sanna Westien), Instagram(sannasvarld) eller häng med mig på Pinterest ( Sanna Westien, sannasvarld). Blommigt, kvittrande, glatt, drömmande, fantiserande, sweet, rofyllt och alldeles underbart. Välkomna. 
Hej sålänge.

8 kommentarer:

 1. Ja det där att rensa o sortera foton ... Det borde jag oxå göra, men eftersom jag fortfarande håller på att lära känna min "nya" kamera så har jag skjutit upp det på obestämd tid ;)Istället ägnar jag mig åt att ta ännu mera foton :D Ha det så gott o njut av alla minnen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :)

   Låter som en strålande filosofi. :) Jag försöker vara tuff med mig själv. Går sådär. Fotar vidare och samlar nya minnen :) några bilder har iallafall hamnat i papperskorgen. Alltid något.

   Härligt med ny kamera. Önskar dig fotolycka! Blomsterlycka är ett underbart motiv dessutom. ;)

   Radera
 2. Det blir förfärligt mycket foton. Har också svårt att sortera direkt, ska göra det sen....Men det blir nya hela tiden. Men ibland är det bra om fotona får mogna lite.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej ,

   Förstår att du har en och annan bild. Dina bilder är rena konstverk så det måste vara svårt att rensa. Du har rätt i att ett foto måste mogna. Foton växer med tiden och vi ser nya ting fångar vår uppmärksamhet. Precis som med annan konst. :)

   Ha det så bra och hoppas din utställning flyter på fint. :)

   Radera
 3. Alla dessa foto! vackert skrivet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst! Så många foton så mycket tid :) Älskar min vandring genom min saga. :)

   Hoppas du har det bra!

   Radera
 4. Nu följer jag dig på Instagram :) jk03mr

  SvaraRadera
 5. Vad kul!!! Välkommen!

  Rätt upp å nere. Här å nu. Nära å långt bort. :)

  Vi ses.

  SvaraRadera