söndag 1 juli 2012

FyndJag gillar Myrorna Ropsten. Här hänger jag och mina tjejer så fort vi kan och söker något till vardag och fest. Både inredning och kläder.


Älska återanvändningKöper du begagnat i stället för nytt sparas jordens resurser. Gör du det på Myrorna blir nyttan ännu större. Då hjälper du människor som inte har sysselsättning in på arbetsmarknaden. Dessutom går allt vårt överskott till Frälsningsarméns sociala verksamhet för utsatta i Sverige. Det innebär att många behövande får hjälp till ett lite bättre liv.
Det är bra för vår värld att sakerna får leva. Länge. Har varit på jakt efter en nätt liten byrå till Mellans rum. Fyndade idag. 200 kr.


Hittade lite annat smått och gott också.
Ett kitschigt tårt/kakfat i rosa glas. 120 kr.Gamla flaskor. Jag spar på fina flaskor. Kan liksom inte ha för många. Mannen i mushuset har inte samma uppfattning. Hmm.


Men de var ju å fina, var tvungen. 3 st för 150 kr. Ingenting tycker en flasksamlare som jag. Hittade många fler men Liten, lik sin far, sade att jag fick välja 3. 


Recirkulation är ju något bra. Tänk det andra tröttnar på får nytt liv och historia hos någon annan. Jag är superglad för mina fynd. Tänk så fint fatet passade till Stors nybakade kaka.Fina band och vilda rosor. Såklart. Banden har varit med förut. Rosorna hamnar på komposten när de har vissnat ner. Helt. De är vackra även när kronbladen faller.

Doftande hemplockat. Chokladblomma och doftchersmin från krukor och trädgård fick fylla mina nygamla flaskor. Hot Chocolate, Cosmos atrosanguineus, är en sommarfavorit. Alla typer av skära är fantastiska i dina krukor för balkong och trädgård. Blommar hela sommaren. Plocka bort de vissna bara, så gläds du av dessa coolingar så länge vädret är på vår sida. Dessutom en skön snittblomma. Plocka in och sätt i fina flaskor vetja.
Kolla din närmaste Myrorna här.

2 kommentarer:

 1. Fina grejer! Bakelse mmmm..

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Jag är verkligen glad för nytillskotten. Det gör inget att skåpen är full för längesedan. Gör ny plats i källaren. Bättre med hembakat på bild:) Nu börjar sommarlivet med springskorna på :)

   Ha det så gott.

   Radera