onsdag 13 juni 2012

En kopp te och lite till


Plötsligt händer det!

Jag vann ett fint,  spännande och värmande pris. Blomstrande te. Bildligt talat. Teblommor. En fantastisk present eller överrraskning på nästa tefest. Beställ här.Afternoon-te är en underbar eventidé. Bröllop, dop, konfirmation, födesledagar, tjej/killträff, barnkalas och fest. Te passar till tårta, snittar och champagne. Te på eftermiddagen är enkelt (ganska) och otroligt uppskattat. I vår familj gillar vi eftermiddagste med allt vad det innebär. Mitt pris är jättevälkommet. Skall planera något till sommaren. För mina nära och kära, nu när jag får lite nytt att bjuda på.

Kolla enkoppte.nu. Ni med. En tefest en regnig sommardag är ju helt enkelt underbart! Min söta mellan bjöd sina nära och kära på te en försommar-eftermiddag, för si så där en 8-10 år sedan. En favorit i repris kanske vore något för vuxna prinsessor och prinsar.

Då, way back,  bjöd Queen Elizabeth på afternoon tea. Lady Di, Camilla Bowles, Märta-Lousie  och Madeleine gick uppför vår röda matta. Kindpussar och skålar i saft-sherry. Samtalen och konversationerna kring det lilla bordet var enbart för skvallerpress. Minns att jag smålog av deras påhittighet.
Åh!Vilket te-party. Slog Alice i Underlandet. Systrar och mor fick passa upp dessa kungligheter,  i vitt och svart, under en hel eftermiddag. Alla dessa sessor har tagit studenten nu i År. Tårar av känslor har flödat i en vecka. Det härliga är att alla dessa kungligheter ses fortfarande, även om de gått olika gymnasieskolor. Vi föräldrar tycker det är underbart när vi ses. Känns som igår, liksom.


Tebjudning är helt enkelt underbart! Tack Emilie, Svenska Blomsterbloggar och Anna, enkoppte punkt nu.

5 kommentarer:

 1. Hej fina Sanna.
  Visst är det omtumlande i hjärtat när barnen går ur skolan... eller egentligen vad dom än gör :) Jag är precis som du... känslorna tar över och tårarna kan inte på något vis hejdas...
  Vore jättekul att springa på dig i stora staden :)
  Ha en jättehärlig fredag min vän :)
  Stoor kram
  jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jessica,

   så är det! Alla känslor på samma gång. Nutid, Dåtid, Framtid. De är ju alltid våra barn.

   Hoppas verkligen att vi springer på varandra på en kopp te. ;)

   Hoppas du får en underbar vecka.
   Ta ahnd om dig.

   Radera
 2. Det kommer nog bli ett riktigt härligt tekalas du ställer till med! :)
  Glöm inte att maila över din adress (hej[at]enkoppte.nu är adressen)så skickar jag ut vinsten pronto.

  Trevlig helg!
  /Anna, Enkoppte.nu

  SvaraRadera
 3. Hej Anna,

  Det hoppas jag med. :) Längtar.

  Tack igen och ha en fin vecka.

  SvaraRadera