lördag 12 maj 2012

Sweet 16

Äntligen Morgon!

 

Extremt jetlagad. Vaknade 3 (Balitime 09.00) i natt och var pigg. Lite tidigt att börja stöka i köket.Dock blev iallafall klockan 6.30 tillslut och Mellan skulle till jobbet. Perfekt med en dotter på Gateau. Nybakat bröd direkt hem och för doftens skull lite nybakade croissants.Minst blir 16 idag. Fransk inspirerad frukost. Önskningar om att besöka en favorithuvudstad fick bli med hjälp av skåpfynd. Härliga underlägg och användbar bricka från Mathilde   i PK-Huset på Hamngatan, Stockholm. Som har även andra fina huvudstäder som London och New York. Kul att ta fram när man får reselängtan. By the way. Mathilde Hamngatan har superservice. Alltid trevliga och tillmötesgående.


Och en nyköpt cykel i skön vintagekänsla från Ubud, Bali.

Pariskänslor för vår söta 16- åring.
Tårtfusk på morgonkvisten. Egentligen kunde jag ju bakat förstås. Jag som var vaken med de tidiga vårfåglarna. Men tjejerna gillar Frödinge frysta kladdkaka bättre än hembakad. Hmm. Nu testade jag Icas. Men den var inte lika god, tyckte tjejerna.

Sweet 16.
Äntligen. Ladurre Stockholm. På Grev Turegatan. Självklar detalj till fransk frukost. Just nu har de en speciell fyllning till deras 150 års jubileum. Marshmellowfluff. Jättegod. Det hade varit en råtta och tagit en liten bit under natten just på denna. Tror att (vet att) det var mellan som varit framme. å andra sidan hon missade ju vår franska frukost. Hon är redan förlåten.
Jag är tillbaka. Det blir några fortsatta repriser ett par dagar till. Det är lite att packa upp och tvätta. Plus lite annat fix. Men skriver såklart så fort lust och tid ges. Tack för söta kommentarer när jag varit ute på resa. Ha en fin lördag.
XOXO Sanna


4 kommentarer:

 1. Have a wonderful birthday!

  And relax from your jetlag!

  ♥ Franka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you very much.

   Have a great sunday evening.

   Radera
 2. Oj vad sugen jag blir på både det ena och det andra.
  Det att de dina gillar köpt kladdkaka på minner mig om när min lilla gick första klass.
  Ytvecklingssamtal. Allt var bara bra.Får frågan om hon gillar skolmaten. "Ja det bättre än hemma"!!!Vad säger man?
  Ha det gott och välkommen hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) De små liven.

   Tack så mycket. Det känns bra även om suget av längtan tillbaka redan finns. :)

   Ha det gott,

   Radera