torsdag 17 maj 2012

Dansa med färger

Färgtips i repris från 15:e mars 2012

 

 

Tangerine TangoSkapar buketter fullmatade med färg. Vill sprida färgglädje till mina kunder. Få dem att tänka bortom våra svenska vita ramar.

Mer av de världsliga färgerna. Mycket färg.
Gillar det vita också. Men det känns trångt och lite begränsat. Tryggt.
Vilt vitt lite busigare.


Nu vill jag blanda en av varje färg, en av varje sort. Brokigt. Prunkande. Vågat. Riktiga blomsterkarameller.
Uppigande färgchock. Orange, indigo, grönt, violett, rött, gult och cerise i en salig kompott. Regnbågifierade buketter till våren.


Om man känner att det blir en aning för mycket med en salig färgröra. Satsa på brandgult i din blomsterbukett. Eldiga toner till årets alla årstider. Orange är den färg som skapar livliga konversationer och "happy times" i ditt hem. Den symboliserar hälsa, entusiasm, optimism, vitalitet, mod, kreativitet och självförtroend enligt feng shui.


På den kalla årstiden påminner den oss om vackra sommarminnen. Däremot skall färgen användas försiktigt på arbetsplatsen det sägs att färgen stimulerar till att man bara vill roa sig. Å andra sidan ska man väl ha roligt på jobbet. Den orangea skalan håller dig hungrig, glad och fri från vårdeppighet. Allt enligt feng shui. Kör på signalfärg på blommorna. Hemma, på jobbet och i trädgård.


Bildkälla2012 Pantonefärg är Tangerine Tango.

Idag hoppas jag på modigt blomsterskapande med skönt självförtroende i en kreativ miljö i roande färger.

Happy thursday.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar