fredag 13 april 2012

Svenska Blomstervänner

 

Repris 2011-08-02

 

Svenska blomsterbloggare
Som ett litet community på nätet. Svenska Blomsterbloggar. För alla dem som tycker att blommor är ett av livets goda. Precis som gott vin eller god choklad. Njutningsfullt. Spännande. Lekfullt. Och helt ljuvligt.

Svenska Blomsterbloggar


Här finns ett gäng urproffsiga, urduktiga, urinspirerande och urhärliga blomsterbloggare på ett och samma ställe. Jag som fortfarande är ny i den här världen har urmycket att lära. En superb idé att skapa ett blomsterkollektiv i cyberrymden. Skaparen själv, Emelie, delar också med sig av sitt eget blomsterkonstnärsskap. Det kan ju inte bli bättre. Glädje, lust, nyfikenhet och kunskap. Det fullständigt kokar. Så många blomstergrytor att kolla. Måste kika under alla lock. Det finns något för allas gommar. Här kan man verkligen vara allätare. Utan att gå upp ett hekto. Mums.Enjoy.

"A garden is a friend you can visit anytime"

2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Min kära blomstervän,

   Hjärtligt tack själv. Du ger härlig blomsterenergi. Alltid. Gillar blomsterkollektiv njutning :)

   Det finns blomstervänner även här i Ubud :) Blomsteraffären var en aning spartansk. Men ack så fin i sin absoluta enkelhet. Floristen satt på betonggolvet bland blommor i vanliga skurhinkar i plast och skar exotiska blad i en speciell form till deras överdådiga arrangemang. Måste gå förbi en gång till, hade lite bråttom
   ... till yogan.

   Blomsterlivet på Bali är fullt av blomstrande närvaro ;)

   Emelie tack för att du tittar förbi.

   Ha det gott.

   Radera