torsdag 26 april 2012

Delar av ett blomsterliv

2011-04-07

A slice of life

 i Sannas världs impressionionist-"close-up"-anda. Rörelse, vardag, kontraster, verklighet och ljus.En söndag. I februari. I London.


"Alla é där". Alla handlar blommor och växter för att förhöja hem, balkong och trädgård. Oliv, citron, camelia, hyacint, lilja och viol. Det finns blommor för alla. När jag flanerar runt med min kamera fantiserar jag om de olika personernas blomsterköp. De chica Londonkvinnorna med sina olivträd som sitter och väntar på att deras chaufför skall komma och hämta upp dem. De vill fylla orangeriet med olivträd till sommarens mingelfester. Egenodlade oliver till dry martinin.Killgänget som under pubrundan på lördagskvällen fick en härlig idé. "Boot Roots". Med en underbar charm skojar de och leker med förbipasserande. Man kan inte låta bli att skratta och le. Skönt. Sweet.


Vad var det hon sa nu, tänk, tänk, tänk....vinröda penséer...eller....hmm. "Hålla tungan rätt i mun". Koncentration är A & O när man skall uträtta något som kan vara svårt.Oj, oj, oj. Nu är det snabbt hem. Barnen är hungriga. Hunden måste på promenad. Svärföräldrarna kommer på te. Farmors gamla soppterrin med lila blommor och gulddekor passar det till rosa hortensia...??
"Från och till är en mors styrka större än naturkrafternas"

Foto: Sanna Westien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar