måndag 12 mars 2012

Trollsk loggobukett


Trollsk vinnarbukett till musikväsendet Loreen.


Storfavoriten tog hem spelet.


Som Kate Bush och Björk i samma saga. I samma bukett. Euforisk.
Mellofärger. Vilken magisk loggobukett.
Coolt blomstrande musikaliskt lyckorus.
Chic musik-konst. "An everlasting piece of art"


Bilder från nätet, här. Här. Här.

4 kommentarer:

 1. Riktigt häftig bukett.
  Kom bara ihåg de härliga papegoj tulpanerna!
  Måste vara en stor fröjd att få skapa något som detta.
  Svar på din fråga:
  Jag är helt självlärd som fotograf men har gått en distanskurs i bildbehandlig vid högskolan i Jönköping. Jag försöker lära mig genom att kika på andra och försökt lista ut det rent tekniska genom att läsa andras råd. Instruktionsböcker är trist men ibland ett måste i början!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Tack. Har svårt med instruktionsböcker. Slarvar genom dem oftast. Dock får jag ta och skärpa till mig för att få skärpa på mitt fotograferande. Jag är väldigt glad över dina tips och smålektioner.:)

   Franska papegojtulpaner är färgglada och iögonfallande. Vi skall passa på att köpa dem nu snart är säsongen över och nya härliga favoriter tar vid.

   Ha en riktigt fin helg.
   Sanna

   Radera
 2. Undrar vem som har fått och kunnat göra en så helt underbart festivalistisk bukett som denna. Gillar gillar gillar!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Margareta,


   jag vet vem som ligger bakom detta fantastiska blomsterverk. Blomsterbutiken heter hellborgs och ligger vid Fältöversten i min stad. :) Konstnären heter Laila tror jag. En blomsterkvinna med många blomsterår i sin väska. Har personligen aldrig träffat henne dock hört att hon är otroligt duktig och formsäker. Det ser vi ju. :)Jag har två urgulliga, duktiga fellow-florists som jobbar just i denna butik. De gör ofta stora fina kreationer till tv och liknande. De var mina söta floristvänner som berättade att sagobuketten kom just från dem och vem som skapade.Precis, Gillar Gillar Gillar :)

   Ha en riktigt fin helt uppe hos dig. Hoppas våren är på G oxå.

   Blomstervärme till dig. Sanna

   Radera