tisdag 13 mars 2012

Kund-Moment


Igår hade jag en urskön kund i blomsteraffären. Killen/mannen hade blivit betagen av en tjej som jobbar i en närliggande resturang. Han önskade skicka en blomma om dagen till på fredag. På kortet skulle det stå ett antal siffror. På fredag har hon hela hans telefonnummer. Jag sade till honom att det kändes härligt och stort att få vara delaktig i något såhär spännande och romantiskt på en vanlig vår måndag. Jag fick helt fria händer. Jag skall göra mitt bästa för att blommorna skall vara överraskande och oförväntade hela veckan. Hoppas han får ett samtal på fredag!Igår blev det Miss Piggy som fick bära de första siffrorna. Gillar den här rosen skarpt. Får se vad jag hittar på idag.

Ett kund-moment att minnas.  Härligt med män med uppvaktande uppfinningsrikedom. Superidé! Jag hade absolut blivit nyfken och pirrig om jag fått mystery-blomster på jobbet.

6 kommentarer:

 1. Oh vad romantiskt! Själv hade jag nog blivit galen av en sån grej, jag är så fruktansvärt nyfiken och otålig ;) Du måste försökta ta reda på hur det går! Kramar Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjejen i fråga blev nog också galen. :) Hon ringde nyfiket och frågande till butiken. Redan efter en halvtimme vid första blomman leverans. Inget fick hon veta. "Mina läppar är sälar" ;) (vi som gillar djuriska uttryck)

   Igår hade hon listat ut att siffrorna var telefonnumret. Vi får se vad som händer idag. =)

   Emelie ha en härlig helg.
   Må bäst.
   Sanna

   Radera
 2. Oj du måste försöka se hur det slutar på fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rajson,

   Jag spänd på förväntan hur den här sagan skall sluta. :) jag skojade med kunden och sade att jag får väl följa med som förkläde på första middagen så det blir blomstrande lättsamt och trevligt. :)

   Han tyckte det var en kul idé...

   Jag skall hålla dig och de andra uppdaterade om jag får veta något nytt.

   Ha en strålande fotografisk helg.
   Fotolycka från mig.
   Sanna

   Radera
 3. Spännande att vara med i ett kärleksäventyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Margareta :)

   Kärleksäventyr kan aldirg bli för många. :) Det är ju helt underbart att få vara en bricka i förtspelet. ;)

   Vi får se hur det går för min kund. Oavsett utgång tycker jag att det är skönt att det finns de som vågar och är påhittiga. Man kan ju bara få ett nej. Helst ett ja förstås.

   Ta hand om dig sköna blomstermadame.
   Sanna

   Radera