tisdag 24 januari 2012

KompisarVår vänner.


Tulpan & Ranunkel. Pålitliga polare. De trivs ihop i kallt vatten.Ranunkel & Ranunkel. Vide & Vide. Fina förtrogna. Gillar samma och många tillsammans. Skön gemenskap blir det fast i olika behållare.Violer & Bellis. Tycker om att ta in dessa sköna vår-kamrater, även om de trivs bäst ute . De får ofta vara mina bords-buddies till våren.

Söta lekkamraterna såsom viol, pensé och tusensköna lajar en bra stund inne.Dock tröttnar de efter en tid inomhus och vill vara utomhus. Få mer av hjärtevännen, Jorden. Då blommar de vackert resten av våren.


Nejlika & Hortensia. Kollegor som kan samarbete vid tillfälle.


Piffa till en krukväxt med snittblommor. Stick ner dem direkt i jorden. Det funkar för stunden. Hortensian i vårfönstret blir med några snittblommor en härlig bukett på middagsbordet.


Hyacint & Anemon. En grupp för inbördes beundran. Doft och skönhet. En vän-skapad blomsterbukett i blomsterbutiken. Skön fellow co-worker stod för bukett. Pricken-över-i-effekt med hyacintklockor på tråd och namngivning avMoi. Vackra vän-liga bukettsnamn lockar. Blomsterpoesin fick snabbt nya vänner som de gick med hem.En absolut själsfrände och bästis så här års är ranunkeln. Passa på att frossa i dem nu.


Ge ett fång vår-vänner till kompisar, flickvänner, pojkvänner. Gör någon vårglad. Fria till våren.4 kommentarer:

 1. Våren är SNART på ingång..och nu kan vi njuta av alla härliga vårblommor inomhus som en extra bonus..dom ljuvliga ranuklerna..en fantastisk blomma i så vackra färger..ett litet konstverk.. TULPANER är en annan favorit att frossa i..fina bilder bjuder du på..TACK..ha nu en underbar dag..
  Kram på dej
  Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anita,

   Snart.Snart. Längtar. Tur att det finns
   pre-spring-feelings att ta in i våra rum. Njut. Frossa. Gotta sig i ordentligt i blomsterbutiken. Tycker ju jag. =)

   Tulpantankar till dig.

   Radera
 2. Hej fina Sanna
  Underbara bilder du visar, alla blommorna är lika vackra och man får ett litet leende på läpparna :)
  Vi går mot ljusare tider och det märks både inne o ute.
  Vill ha blommor och grönska nu, överallt!
  Tack för din underbara hälsning, alltid lika varma och betydelsefulla.
  Stor kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jessica,

   Vår leenden är fantastiskt. Är det inte så att vi börjar tina lite här i norr och blir lite gladare. Känns verkligen i blomsterbutiken, lite varmare, lite soligare även om januari kan vara lite tungt. Blomsterglädje är underbart.

   Tack för att du är här.

   Sköt om dig.

   Radera