tisdag 8 november 2011

Smitten Ice Cream

Jag älskar god & lyxig glass. Jag älskar också annorlunda, idérikedom och kreativitet. Det här butikskonceptet har båda.

smitten in san francisco

Smitten Ice Cream, San Fransisco.

Fler containerbilder här

Bild

 Butikslokal: En skeppscontainer.

making ice cream


Glassen görs från scratch medan  du väntar. På en minut har du din alldeles nygjorda glass.

smitten ice cream menu

Närproducerat används i huvudsak. Glass i tiden.

Bild

"The classic, old-fashioned treat with a contemporary twist"

Bild här

“I don’t even like ice cream and I love this.”



Läs Smittens härliga uppfinningssaga här och glass/livsfilosofi här.

Bild här

Ni som "kvittrar" följer glassen här.


Nu blev jag väldigt sugen på smakrik glass och en cool butikslokal.

Happy tuesday.





2 kommentarer:

  1. Hej Sanna,
    Vilken härlig butikslokal - prata om återvinning.
    Åker till San Fransisco över jul så jag ska försöka gå dit.
    Ha det så bra.
    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  2. Hej Ingrid,

    Vad kul. Då måste du verkligen berätta om din upplevelse. Både smak & atmosfär. Det är spännande med udda idéer. Och återvinning är bra. :) Gillar verkligen det ruffa, råa ,lite hårda med en container. Skulle passa som blomsterbutik. Ljuvt mot tufft. :)
    Kul att du tittade in och sa hej.
    Må gott och ha det gott.

    SvaraRadera