måndag 21 november 2011

SkottSprout Home Brooklyn och Chicago. Blomster- och trädgårdsdesign.Visst sår det här ett litet frö i min kreativa hjärnhalva. Vattnar jag fröet ordentligt växer det till skott för att sedan blomma ut i vilt galna blomsteruppsättningar.


Det kan upplevas som något rörigt med många olika sorter tillsammans på en å samma gång. Jag tycker det här är upplyftande härligt och lockande.  


Det här får bli min inspiration för veckan. Much is more. Brokigt, prunkande och lite galet osymmetriskt.


Inspireras av Sprout Homes Blogg. Bilderna är därifrån.

3 kommentarer:

 1. Så vackra!!!! Håller helt med dig: inte ett dugg rörigt med många sorter i buketterna. Utan livfullt, charmigt och närvarande. Ibland kan jag tycka att det är risk att alltför 'stilfulla' och designade (om du förstår vad jag menar....) blomsterarrangemang tappar sin själ. Det blir för mycket teknik helt enkelt. Arrangemang får gärna vara roliga, överraskande och annorlunda. Men det är en balansgång att göra avancerade arrangemang som bara fokuserar på blommorna (om det nu är blommorna som ska lyftas och inte spela birollen förstås :-))). Men det är så klart en smaksak vilka sorts arrangemang man gillar. Hur som helst :-)))).... Blommor är ALLTID vackra och tillför så mycket liv och energi i ett rum.

  Vad underbart att få jobba med blommor som du gör Sanna!!!

  Önskar dig en vecka full av inspiration!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Oj, vad vackra arrangemang! De är fina allihop men nummer 2 uppifrån var något lite extra tycker jag. Så elegant!
  Tack för visningen
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Charlotte,

  Just så! Närvarande, lekfullt, själsligt, galet, förgyllande och en aning hämningslöst. ;) Jag tycker om när något berättar en historia. Att jag måste komma nära för att få veta fortsättningen och det eventuella "happy ending". En blomsterbukett/uppsättning/arrangemang väcker din uppmärksamhet med en Wow-effekt för att locka dig närmare. Du lyckas alltid med det i dina fantastiskt sköna sinnliga blomster från din sagoträdgård. Ditt berättande är en riktig "bedtime story" :)

  Tack för dina söta och glada tillrop. De värmer i mörka november.
  Ta hand om dig!
  Sanna

  Hej Kristina,

  Vad roligt med nya besökare. Varmt välkommen. Tycker mycket om när man säger hej och lämnar sköna avtryck i min cyberhall;)

  Visst är det galet härligt med dessa blomster. Vet inte vilken som jag går igång mest på!

  Nu väntar en ny blomsterdag. :) hoppas din tisdag blir blomstrande mé.
  Kila in när du vill. Min dörr är alltid lite på glänt ;)

  Må så gott.
  Sanna

  SvaraRadera