lördag 19 november 2011

Shoes that bloom


I vår skall min trädgård bloomma.Det får bli trädgårdsmästare i schyssta miljösnälla sneakers.


Shoes that bloom.


"What we do, what we say, what we make, use or throw out has an impact, however big or small. Every day you can choose what that impact is going to be. Toxic or clean, naughty or nice."  Oat shoes som vann pris i Green Fashion Awards på Amsterdam Fashion Week i våras.


Om  trädgårdsmästaren uteblir får jag köra trädgården själv i oskuldsfulla trädgårdsnära sneakers från Oat shoes Virgin collection. Trädgårdssnyggt.

Trevliga trädgårdsdrömmar på en lördag.

Happy Saturday.

Bilder Oat Shoes. Shoes that Bloom.


IMG_3651


 

P.S Oat Shoes bestämde sig för att blomstra Amsterdam. De förgyllde tillvaron för storstadsborna med logopåsar med växter i. Lysande.

Förra helgen satte jag ut blomstrande skor på Hornsgatan med en lapp " Finn prinsessorna på Kaprifol" och "Vad är en bal på slottet mot att handla blommor på Kaprifol". Ställde ut en på bänken vid busshållsplatsen. Någon kom in och frågade om den verkligen skulle stå där. Någon tog med sig skon... På eftermiddagen satte jag ut en ny på en stolpe på andra sidan gatan. Flera tog sig tid att komma in och säga att den var söt. Det var det förstnämnda som stod på den skon. Den försvann till någon annan prinsessa än oss. Men det gör inget, det var en kul grej, ett lekfullt jippo från min sida. Räknande med en viss kleptomani. De gamla skorna hittade vår fantasiske budkille undangömda på lagret. De hade ändå inte sålt, så varför inte göra något kul som glädjer förbipasserande. Klädde dem med mossa, satte i några rosor och och vips blev fult till fint. Blomsterreklam. Blomsterbranding. Bloomism.

 Tänk vad härligt det är att göra reklam med hjälp av blomster oavsett vilken typ av företag du har eller vilken typ av verksamhet du bedriver. Blommor förhöjer, förmedlar budskap, skapar intresse, lockar till samtal.  D.S

Bilder Oat shoes blogg.

3 kommentarer:

 1. Hahaha vad skön du är! gillar bilderna med killen. Kanske kan han bli din nya trädgårsmästare?:)!

  Ha en fin kväll!
  kram CC

  SvaraRadera
 2. Knycker din idé - du kommer inte att märka det om jag inte lägger ut den på bloggen.
  Kan en trädgårdsmästare vara för snygg???

  SvaraRadera
 3. Hej Tjejorna,

  Min nya trädgårdsmästare är en dröm! ;)

  CC, visst blir man glad av trädgårdsbilder? ;)

  Margareta, knyck vad du vill....men bara inte trädgårdsmästaren ;)

  En riktigt fin söndagseftermiddag till er båda.
  Sanna

  SvaraRadera