måndag 10 oktober 2011

Steg för steg


Ett gäng höstlöv från promenaden kan ju, med lite skaparlust, bli en höstig rosbukett. Med lite tålamod, vackra pinnar,sax och floratejp från närmaste blomsterhandel. Design Sponge. Steg för steg.

acorn bird feeder

Jätteekollon till fåglarna. Finare än de där talgbolarna från affären. Skulle kunna tänka mig ett par tre stycken dinglandes från vår jätteek utanför köksfönstret i vinter. Sagofint. Tror dock att små träskålar är få hemma hos oss. Kanske kan ordna något i zink, hönsnät eller något annat. Får se om pysselandan faller på mig och tjejerna framöver. Design Sponge. Steg för steg.


Snart är det vår igen. Jag har inget planteringsbord i vår trädgård. Det här gillade jag. Dessutom tror jag att alla gamla patinerade plankor som ligger lite här och var skulle passa perfekt. Måhända ett vinterprojekt föt den händige. Design Sponge. Steg för steg.


Blommor är kärlek. Handskrivet är romantik. Blomromantik med frötapet. Det här tycker jag är hur rart som helst. Riktig blomsterkärlek. Design Sponge. Kärlek steg för steg.

Ha en blomster och kärleksfylld vecka.4 kommentarer:

 1. vilken fantastiskt vacker bukett det blev! kram emelie och elin

  SvaraRadera
 2. Söta Fiffiga Systrar,

  Vad härligt att ni kikar förbi.

  Nu måste jag upp till bevis. Önskar att de fina höstlövsrosorna var av mig. Design Sponge inspirerar men jag har inte hunnit annat än fotat löv. :) återkommer senare med eget resultat. :)

  Välkommen tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Vad fint du visar. Buketten med blommor av höstlöv gillade mycket. Hur vacker som helst. Ekollon-fröatutomaten var läcker den också. Talgbollar i gröna plastnät är ju inte så skoj. Brukar roa mig med att göra egen fågelmat under vintern som en kreativ syssla. Med trädgården under ett djupt snötäcke är ju annars de möjligheterna starkt begränsade.

  Ha en fin dag!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 4. Hej Charlotte,

  Idag har jag plockat löv, får se om andan faller över mig imorgon. Måste ju testa. :) Vad snäll du är mot fåglarna, och alldeles egen mat. Lyxmat. :) Förstår att du gör massa annat fint medan din vackra trädgård sover sin vintersömn. Hoppas vi träffas snart igen. Tack för att du kom förbi. Ta hand om dig.

  SvaraRadera