tisdag 2 augusti 2011

Svenska blomsterbloggare

Som ett litet community på nätet. Svenska Blomsterbloggar. För alla dem som tycker att blommor är ett av livets goda. Precis som gott vin eller god choklad. Njutningsfullt. Spännande. Lekfullt. Och helt ljuvligt.

Svenska Blomsterbloggar


Här finns ett gäng urproffsiga, urduktiga, urinspirerande och urhärliga blomsterbloggare på ett och samma ställe. Jag som fortfarande är ny i den här världen har urmycket att lära. En superb idé att skapa ett blomsterkollektiv i cyberrymden. Skaparen själv, Emelie, delar också med sig av sitt eget blomsterkonstnärsskap. Det kan ju inte bli bättre. Glädje, lust, nyfikenhet och kunskap. Det fullständigt kokar. Så många blomstergrytor att kolla. Måste kika under alla lock. Det finns något för allas gommar. Här kan man verkligen vara allätare. Utan att gå upp ett hekto. Mums.Enjoy.

"A garden is a friend you can visit anytime"

2 kommentarer:

 1. Vilket härligt inlägg. Man blir riktigt lyrisk av att läsa din text.

  SvaraRadera
 2. Hej, Margareta.

  Tack! Gissa om jag småätit i sommar ;) En stor portion med blommor och härlig inspiration har varit min sommardiet. Mycket bättre än jordnötter till sommardrinken. Din blogg är toppen till ett glas rosé.:)

  Vad kul att du tittade förbi.

  Må gott.

  SvaraRadera