torsdag 25 augusti 2011

Skräp

Efter några dagar riktig kvalitetstid! Bara jag å Nicos.

Så kommer jag tillbaka till storstan där alla bekvämligheter finns. Toa, tvättmaskin, el, rinnande vatten, diskmaskin, riktig telefon, datoruppkoppling.
Fast nu förtiden har vi allt det ovannämnda förutom det sista.
Från i år har vi t.o.m riktig spoltoalett. Hurra! Tycker jag. Åh nej! Tycker en av mina tjejer. Hon tyckte mulltoan hade en viss charm. Går inte in på detaljer. Men det här skulle inte handla om skit. Utan Shit! (låter lite illa som rubrik, trots att det börjar på S de mé)


Skräp också! Dator 1 fungerar inte. Hoppas inte död. Alla min bilder! Skit! Dator 2 är långsam. Den måste blivit sjuk. Fått influensan. Shit!
Lämnar datorerna. Det som är mysigt med att komma tillbaka är att ta en sväng runt huset.Oj , Oj, Oj, vad det har vuxit.

Humlen.

Helt galet vad de har växt. Undrar hur många meter.


Pergolan har blivit en grön koja.


Nästan som i Grekland. Kanske skall sitta i pergolan hela vecka 37 istället. Syster, är det något som funkar för dig? ;) Lite skräpigt men fixar det. Sagapo.


Rosorna! Lovely!
Innan midsommar räddade jag två stackars osålda rosor från Kaprifol blomsterhandel där jag gästspelar som florist. De mådde urkast. Helt bruna ,nära döden. Jag klippte ner dem helt. De fick nya stora krukor med riktigt bra jord. Tänkte det blir som det blir. De blev! Vet inte vilken sort det är. Så om någon roskunnig eller annan expert ser detta. Berätta gärna för mig. Skulle göra mig så glad. Nu måste jag hitta den perfekta platsen för dem.

Allt är inte skräp ändå.


Blir mobila inlägg ett tag till. Det jag har sett är att mina bilder är suddiga i inläggen. Är det någon särskild bild som inspirerar och lockar. Klicka på bilden. De blir lite bättre.


-Sanna

3 kommentarer:

 1. Hela vecka 37 sitter vi med en Mythos på en härlig taverna i Grekland, påminner iof. om din Pergula. Frågan är var, Kefalonia, Thassos, Santorini eller Lefkas? Så många öar, så lite tid.
  Kram Syster

  SvaraRadera
 2. Hej!
  ...kul att du tittade in hos mig :)

  PS. "Badkaret" ska bli vår veggie garden med allehanda grönsaker så småningom.

  Välkommen åter!

  Kram från Australien♥

  SvaraRadera
 3. Sis,

  En ö på S;)

  Kram xxxx

  SvaraRadera